Foglalás
Bezár

Egynapos programok

Linda Tours - egynapos kirándulások

Indulás 8:30 órakor a GySEV pályaudvar SPAR oldalából, 8:40 órakor a Hotel Lővér buszfordulóból, 8:45 órakor a Hotel Szieszta parkolójából. Az utazás során utasaink betekintést kapnak Ausztria múltjába-jelenébe. Bécsbe érkezésünk után egy rövid séta keretében megtekintjük a város büszkeségét, a Belvedere palotát. További ismerkedésünk első részeként autóbuszos utazás keretein belül a Császárváros
Indulás Sopronból a Gysev pályaudvarról a reggeli órákban. Sopron – Mariaschutz – Spital - Mürzzuschlag – Neuberg útvonalon rövid pihenővel érkezés Mariazellbe, a híres zarándokhelyre.
Tartsanak velünk Horvátország legszebb Nemzeti Parkjába, a Plitvicei tavakhoz. Barlangok, csodaszép hegyek, sziklafalak, meseszép vízesések, tavak, erdők várják majd a kirándulás során.
Indulás Sopronból a hajnali órákban. Felszállási lehetőség: Sopron - Szombathely útvonalon! Délelőtti órákban érkezés a Bledhez közeli Vintgar szurdokhoz.
Kora hajnalban nyakunkba vesszük a világot és rövid pihenőkkel a kora délelőtti órákban meg is érkezünk Prágába, ahol helyi magyar idegenvezetőnk már vár ránk, hogy kezdetét vehesse vidám hangulatú városnézésünk.
Indulás Sopronból a hajnali órákban. Rövid pihenők után érkezés BERCHTESGADENI sóbányába, melynek mélyén egy rejtett világ várja Önöket, hogy felfedezzék.