Foglalás
Bezár

Hotel Lővér***superior Sopron

Szállodánk csodás erdei környezetben, Sopron zöld szívében, a Lőverekben várja vendégeit. Akár aktív kikapcsolódásra vágyik, akár wellness pihenésre a Hotel Lővér minden esetben jó választás.

Sopron legszebb részén, az erdők közvetlen szomszédságában található a Hotel Lővér. Ébredjen minden reggel madárcsicsergésre, kezdje a napot gyönyörű fenyvesek látványával! 180 szobánk erdőre néző kilátással rendelkezik, részben balkonos. Családosok számára ideális választás lehet összenyitható szobáink egyike.


A hotel wellness részlege úszómedencével, pezsgőfürdővel, szaunákkal, és fitness klubbal biztosítja a vendégek felfrissülését. Éttermünkben svédasztalos reggelivel indíthatják vendégeink a napot, igény esetén levesebéddel, félpanziós vacsorával biztosítjuk az egésznapos étkezést. Jó időben élvezze hangulatos teraszunkat!

Természetes fényű rendezvénytermeink alkalmasak konferenciák, céges rendezvények lebonyolítására. Csapatépítő tréningekhez számtalan szabadtéri programot tudnak ajánlani munkatársaink.
Kisgyermekkel érkezők részére igény esetén babaágyat, babakádat, ágyneműt tudunk biztosítani. A legkisebbek is megtalálják szórakozásukat játszószobánkban, vagy parkunkban található játszótéren.
Recepciónkon van lehetőség kerékpárbérlésre, fedezze fel kétkeréken a környék látnivalóit!

Sopron az ország műemlékekben leggazdagabb vidéki városa, a történelmi belváros egy kincsesdoboz! Érdemes felkapaszkodni a Tűztoronyba, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. A Soproni Múzeum kiállítóhelyei minden korosztály számára élményeket nyújtanak: ismerje meg a gyönyörűen felújított Lenck-villa épületét, a 2018-ban az Év kiállításának választott Macskakő Gyerekmúzeumot, vagy a Központi Bányászati Múzeum élménybányáját!
Pihenjen meg a Várkerület teraszainak egyikén, fogyasszon el egy finom kávét, sütit vagy fagyit.

A Fertő-táj gazdag élővilágát a Fertő-Hanság Nemzeti Park vezetett túráin ismerheti meg: reggeli madárles, lovaskocsikázás, kenutúra.
Pattanjon kerékpárra a tó magyar és osztrák oldala is körbetekerehető nádasok mellett kanyargó bicikli utakon.

A nem rég felújított Lővér uszoda számtalan beltéri és kültéri vizes élménnyel várja a csobbanni vágyókat. 4 perces autóútra található szállodánktól.

A szálloda környéke



A Lőverek a város zöld szíve, amit az osztrák Alpok és a Soproni-hegység ölelésében találunk. Sopron szubalpin levegője, kellemes klímája messze földön híres, jótékony hatást fejt ki az üdülni, regenerálódni vágyó vendégekre.

Erdei túraútvonalak, tornapályák, gyerekek számára készült tematikus utak hívják az erdőbe a kirándulókat.
Szállodánk közvetlen közeléből indul az este is kivilágított Ojtózi fasor. Kreszpálya, játszótér, mászófalak várják a gyerkőcöket az Alpin parkban, szállodánktól 200 méterre.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!