Foglalás
Bezár

Szabadidős programok (aktív időtöltés)

Sopron
A nyári bobpályák kialakulása összekapcsolódik a sífelvonók történetével. A sípályák üzemeltetői szerették volna a forgalmukat úgy növelni, hogy a hómentes időszakokat is ki tudják használni. Így jöttek létre a mai bobpályák elődei. A hagyományos – úgynevezett medres – bobpályák mellett megjelentek a modern, sínes pályák is.
Fertőrákos
A Barlangszínház egészen különleges atmoszférájú, a maga nemében egyedülálló színházi és koncert helyszín. Az évezredes képződmények maguk adják a hátteret a rendezvényekhez.
Sopron
A kalandpark a Károly-magaslaton álló, Károly-kilátó felé vezető erdei sétaút mellett, árnyas fák lombkoronája alatt található.
St.Margarethen
A négy különböző tematikus élményterületen, a "Kalandvárban", a "Meseerdőben", a "Kalandszigeten" és a "Tanyán" mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szórakozást.
Bécs
A Schönbrunni Állatkert a világ legrégebb óta működő és egyetlen üzemelő barokk állatkertje. A schönbrunni kastély környezetének elemeként a világörökség része.
Sopron
A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda több évtizedes múltra tekint vissza; igazi családi vállalkozás, ahol a minőségi édességkészítés iránti elhivatottság már szinte a génekkel öröklődik.